Nele Veraghtert

Behalve logopedist, ben ik ook al bijna 20 jaar leraar Frans en Spaans in een middelbare school. Als taalleraar merk je snel bij wie het leerproces niet zo vlot loopt, wie meer persoonlijke begeleiding nodig heeft en voor wie die begeleiding niet volstaat. Mijn interesse voor taal- en leerstoornissen groeide. In 2016 vond ik het tijd om me veel sterker te professionaliseren. Ik combineerde vier jaar lang mijn werk op school met de opleiding bachelor in de logopedie.

Nu heb ik als logopedist én als leraar een veel bredere horizon. In het revalidatiecentrum in Herk-de-Stad leerde ik de wereld van patiënten met verworven neurogene communicatiestoornissen kennen. Een stage in het bijzonder onderwijs toonde hoe waardevol het is om als logopedist aan de slag te gaan met kinderen met taal- en leerstoornissen.

In 2020 kreeg ik na mijn stage bij Liaan kreeg de kans om het team te vervoegen. En zo begon een nieuw avontuur als logopedist, waarbij  ik blijf inzetten op de waardevolle combinatie met mijn job in het onderwijs.

Contact
nele@liaan.be
Foto Nele