Training sociale vaardigheden

Sociale vaardigheden

Kinderen leren veel van volwassenen en van elkaar, zo leren ze sociaal vaardig te zijn. En toch is het niet voor elk kind vanzelfsprekend om te leren hoe je jezelf voorstelt of contact maakt met andere kinderen, hoe je vraagt om mee te mogen spelen of aangeeft dat iemand niet mee kan doen. Hoe je omgaat met een neen, wat het verschil is tussen plagen en pesten en hoe je dan best reageert op pestgedrag. Hoe je met je talenten en werkpunten je goed in je vel kan voelen, hoe je omgaat met complimentjes geven en ontvangen ...

Over de training sociale vaardigheden bij Liaan

Ben je hooggevoelig of sensitief, heb je ADHD of ASS, kan je goed leren of net niet, ben je groot of klein, dik of dun ... het maakt niet uit want iedereen is welkom!

De training bestaat uit een reeks van 8 sessies die we tot tweemaal per schooljaar organiseren in een groep met een beperkt aantal deelnemers.  We oefenen op basis van wetenschappelijk onderbouwde methodieken in hoe we op een constructieve manier met elkaar kunnen omgaan.  Er zijn thuisopdrachten en aan het eind van de reeks een welverdiend diploma.

Heb je een expliciete vraag of specifieke nood rond een bepaald thema?  We bekijken graag wat haalbaar is om een training gericht uit te werken en te organiseren.

Interesse? Een vraag?
Via info@liaan.be of 0489/320 391

Geef de naam en geboortedatum van je kind alsook jouw contactgegevens. We contacteren je zo snel mogelijk.

Tarief

€ 25/sessie of € 200 voor een training van 8 sessies van 90 minuten, inclusief verslaggeving. 

Wie geeft de training sociale vaardigheden?

met mogelijke medewerking van Liaan-teamleden.